Prefață
Copiază link

Prefață

Cum să folosești această carte

Aceasta este o lucrare de referință. Fiecare capitol este un complex de idei complet in sine. Nu trebuie să începi de la prima pagină și să citești conștiincios până la sfârșit. Poate vrei să citești un capitol și apoi altul, începând de oriunde ești interesat. Sau poate vrei să citești porțiuni din diferite capitole într-o singură ocazie. Vei găsi inspirație din belșug în fiecare capitol și pe fiecare pagină. 

Dacă nu ești împotriva însemnării cărților, ți-am recomanda să însemnezi nestingherit declarațiile pe măsură ce le citești și, în cele din urmă, ai putea să faci trimiteri încrucișate pe margini, plus propriul tău indexul al făgăduințelor pe care le consideri cele mai frumoase, pe paginile goale de la sfârșitul cărții.

Făgăduințe abundente și înălțătoare ca acestea, merită să fie citite de mai multe ori. Prevedem că nu vei citi această carte o dată și apoi o vei lăsa deoparte. Compilația este o mină de aur de inspirație și fiecare declarație este o pepită ce nu-și va pierde strălucirea cu trecerea timpului sau din cauza circumstanțelor, ci își va păstra luciul intact până când timpul nu va mai fi.

(Sublinierea cu caractere cursive este adăugată).

El a purtat ocara sufletului meu, pentru ca în numele Lui să pot fi un biruitor și să fiu înălțat la tronul Său. Spune despre puterea Lui, cântă despre dragostea Sa inegalabilă. În fiecare încercare, El va fi aproape de tine și îți va oferi har și putere potrivit nevoii tale. – Ellen White, Review and Herald, 19 iulie 1892